Ne ju Sherbejme prej me shume se 15 Vitesh 

RESTORANT ZHABKAT Frogs

I vetmi restorant qe ofron shijet e gatimeve te vecanta , per klientet vendas , vizitoret nga brenda ose jasht vendit ne qytetin e korces. Gatime me shumellojshmeri te ndryshme duke filluar nga zhabkat ,qe merr emrin dhe vet restoranti , ato te mishit ,te detit ,garniturave qe i shoqerojne keto gatime si dhe risia me e fundit picat . Stafi i kuzhines pergatit me shume profesionalitet te gjithe menune e vecante dhe tejet cilesor. Nje nder cilesite e vecanta qe e karakterizon kete restorant eshte stafi i tij ,te cilet jane mikprites,te sjellshem me te gjithe klientet ,shume profesioniste ne fushen e tyre ,kjo e ben eksperiencen e cdo klienti i cili te kthehet e te ritkthehet serish .


MENU


Restoranti ka nje menu te pasur qe nga produktet lokale te mishit,gatime te ndryshme mesdhetare,peshk e me e rendesishmja Kemkat e Zhabkes.Galeria


Vizitoni Galerine Tone dhe shikojini te gjitha pjatat ne detaje.

Cfare Thone Klientet Tane


Vleresimet Mesatare 4.6 (Nga 55 Reviews)

  • Best place to eat in Korca. Good quality, tasty food, and very cheap prices! Moreover the staff was very friendly and positive. We had lunch (6 people) and we spent only 40€. Will definitely come back!
    Kristina Ligori
  • Amazing food for the best prices in Albania. I've had lamb chops for 700 leke, snails for 500 and one of the best dishes I had in this country, a mix of two cheeses with bell peppers and tomatoes baked in the oven for 250 leke. Beer is NOT overpriced at 120 leke for a tall Korca. There are a lot of people going to this place and for good reason so don't expect the fastest of services. However, the staff were very polite and helpful. Professional people all the way
    Claudiu
  • The space is huge with indoor and outdoor seats. The indoor part is very cozy and comfortable. When it’s dinner hours, it’s full of people, very busy. The locals also love coming here. The food is delicious and the portions are big. The service is very good too. Price are relatively inexpensive. I had a good time there, so highly recommended!
    Hannah Chiu