Ne kemi mbi
15 Vite Eksperience

I vendosur në Korce, restoranti ynë tërheq mjaft vizitorë vendas dhe të huaj, duke u ofruar një eksperiencë të kënaqshme. Vizitoni FROGS Restaurant për të shijuar gatimet tona të shumëllojshme, në një ambjent të qetë dhe atraktiv. Menuja e kuzhinës tonë tradicionale mesdhetare përmban një larmi mundësish, të përgatitura me shumë kujdes nga shefat tanë, me produkte të freskëta dhe të shëndetshme. .

FROGS gjithmonë ka zgjedhur stafin sipas filozofisë se saj që prej konceptimit të tij. Gjithmonë të orientuar për të shërbyer maksimalisht do klienti dhe për ti ofruar atij një eksperiencë të paharrueshme. Shefi ynë i kuzhines …. kujdeset për ditë që cdo pjatë që del nga kuzhina jonë të ketë brenda të gjithë shijen dhe ngrohtësine e ambjentit të FROGS Restaurant. Stili ynë i vecantë, dedikimi ndaj shijes, estetikës, pasionit e ka shtuar klientelën e FROGS cdo ditë e më shumë. Te restoranti ynë ofrohet kuzhina tradicionale dhe moderne mesdhetare dhe jemi kryefjalë e restoranteve të personalizuara në KORCE dhe jo vetëm. Na vizitoni cdo moment, rezervoni dhe na telefononi për të rezervuar tani tavolinën tuaj. Ju mirëpresim !